1 : تبلیغ باید نمایه ذاتی داشته باشد تا هر کسی را به سوی خود بکشد. حتی باید افرادی خارج از حیطه مخاطبانش را جذب کند. اگر بچهها تبلیغ کالایی مربوط به بزرگسالان را دوست داشته باشند یا اگر بزرگسالان یک تبلیغ کودکانه را به خاطر سپرده باشند، این بدین معناست که آن پیام تبلیغاتی موفق بوده است.
2. تبلیغ باید مخاطبان را به مشارکت و همکاری وا دارد. در واقع یک تبلیغ خوب هرگز اجازه نمیدهد مخاطب نقش منفعلی داشته باشد.
3. تبلیغ باید واکنش احساسی مشتری را برانگیزد. این اصل حتما باید لحاظ شود. حتی اگر شخصیت شما از نوع عقلانی یا مشتری شما منطقمدار باشد. فراموش نکنید که یک تبلیغ خوب همیشه احساسات افراد را برمی انگیزد.
4. تبلیغ باید کنجکاوی مشتری را تحریک کند. مخاطبان باید طالب شوند بیشتر بدانند این میل آنها را متوقف میکند و به بررسی بیشتر تبلیغ و کالا وا میدارد و باعث میشود تا دنبال کسب اطلاعات بیشتر باشند.
5. تبلیغ باید مخاطبان را شگفتزده کند. عنوانی تکاندهنده، تصویری غیرمنتظره- ترفندی غیرعادی در افتتاحیه عرضه محصول یا داشتن ویترینی عجیب در فروشگاه میتواند سبب شود که مشتری در جای خود میخکوب و شگفتزده شود.
6. تبلیغ باید اطلاعات بدیهی را منتقل کند. البته به شکلی کاملا غیرمنتظره– یک پیچش خلاقانه یا راهی جدید برای بیان یا دیدن یک چیز باعث میشود که مسئلهای بدیهی به امری غیرمنتظره تبدیل شود و توجه مشتری را برانگیزد.
7. گاهی لازم است تبلیغ از قواعد و شخصیت محصول و مقولهای که در آن میگنجد فراتر رود. چون توجه مردم همیشه به چیزی جلب میشود که خارج از الگوهای رایج باشد. به طور کلی با انجام یک کار به شکل بدیهی ارتباطی برقرار نمیشود، توجه کسی هم جلب نمیشود و مخاطبان تبلیغ شما را نادیده میگیرند.
نظرات شما عزیزان:
ارسال توسط هوشیار
آخرین مطالب